• 4deea2a2257188303274708bf4452fd

I le aso 6 o Aperila, na tapunia ai le sisi i le 5160 ma siitia i le 99, lea na faʻamalosia e faiga faʻavae lelei.E iai le faamoemoe o le a fesuisuiai ma oso a‘e le sisi;o le voluma vevela na tapunia i le 5319, luga 86, ma le uamea ua tapunia i le 926, luga 31;

I le aso 6 o Aperila, na tapunia ai le sisi i le 5160 ma siitia i le 99, lea na faʻamalosia e faiga faʻavae lelei.E iai le faamoemoe o le a fesuisuiai ma oso a‘e le sisi;o le voluma vevela na tapunia i le 5319, luga 86, ma le uamea ua tapunia i le 926, luga 31;

China Steel Network Fuafuaga Iloiloga:

Rebar:

Ua fa'aitiitia le fa'asoa i vaiaso ta'itasi, ua fa'atupula'ia le fa'aaogaina, ma ua fa'aitiitia teisi le fa'atau.O le lumanaʻi tisiki na faʻamalosia e faiga faʻavae lelei ma le paʻu o le gaosiga o vaiaso, ma sa popole le maketi i lagona o maketi.O le konekarate rebar 2210 sa faia i fale teu susu, aemaise lava i aso tau fefaʻatauaʻiga pupuu.

Omea Umea:

O le mana'oga mo u'amea e amata fauina e fa'amoemoe e fa'atupula'ia, fa'atasi ai ma tupe mama talafeagai, tele fa'atauga fa'asoa, fa'aputuina fa'aputu u'amea, toe fa'aleleia atili o sapalai, ma le tulaga o tausaga ta'itasi o mana'oga tau fefa'ataua'iga o lo'o leaga pea.O le sapalai o maina mai fafo ua toe foi i le mautu ma le mafanafana, ma o le aofaʻi atoa o sapalai i le 2022 o le a faʻamafanafanaina, ma o le taulaga ua siitia i se tulaga maualuga.

Fa'atatau: O le fa'atatauina o tupe mama u'amea ma tupe mama coking e talafeagai, ma o le eseesega i le va o le vili ma le sikulima e talafeagai.

Motugaafa a le Faioloa: rb05, I05 fesuisuiai ma faʻamalosia, e manaʻomia pea ona mataala i le ogatotonu, o le manatu o le malosi mamao ma le vaivai e tumau e le suia

Fa'amatalaga lauiloa mai Saina Steel Network:

1. I le taimi o le aso malolo, o le tau o le carbon billet masani i Tangshan, Hebei o le a tumau pea e le suia, ma o le tau o le fausiaina o le uamea i le maketi autu o le a faateleina.

I le taimi o le aso malolo umi, o le pili i Tangshan, Hebei na tumau pea, i le 4,860 yuan / ton, lea e tutusa ma le taimi muamua o le aso malolo;e ui lava o le tele o nofoaga i le salafa o le atunuu na tapunia ma pulea, o le tele o tau o uamea faufale i le maketi o pisinisi na siitia, ma o ili uʻamea faʻaitulagi na faʻaopoopoina le suauu i le afi ma faʻaauau pea ona tuleia le sii mai o le fale gaosimea.

I le masina o Fepuari ma Mati, na siitia ai le fa'asologa o oloa a Saina i le 100.9% masina-ma-masina.

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le China Federation of Logistics and Purchasing on the 5th, o le China Commodity Index (CBMI) ia Mati o le 100.9%, o se faʻaopoopoga o le 0.1 pasene mai le masina talu ai, e faʻaalia ai ua toe faʻaleleia le manaoga o maketi i totonu o le atunuʻu. , ma o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻaleleia atili o pisinisi.O fa'atauga, gaosiga ma isi galuega fa'apisinisi na fa'aalia ai fa'ailoga lelei.

3. Saina Railway: 350 miliona tone o koale vevela na lafo i le kuata muamua

Saina Railway: I le kuata muamua o lenei tausaga, o le a faʻaauau pea ona faʻatinoina le gaioiga o le faʻamautinoaina o le tuʻuina atu o le koale vevela, tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i le matafaioi o auala tetele felauaiga koale e pei o Daqin, Haoji, ma Wari, faʻasaienisi faʻasoa punaoa felauaiga. , fa'amalieina mana'oga o atina'e, fa'atino sa'o fa'amautinoa le tu'uina atu o le koale, ma lafo atu le koale.350 miliona tone, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 6.5%, ma le teuina o koale i le 363 fale afi eletise tuusao i le atunuu na tumau pea i luga atu o le 21.7 aso.


Taimi meli: Apr-06-2022