• 4deea2a2257188303274708bf4452fd

Faila Fa'aigoa Fa'alava

faagaau faatafafa galvanized o se ituaiga o vaega sikuea sikuea omo ma sikuea sikuea foliga ma le tele e faia e vevela-loloa po o le malulu-taai uʻamea fasi uamea po o uʻamea uʻamea e pei o avanoa, ina ua uma malulu punou ma fausia, ona uelo maualuga ai lea.Paipa Uamea.Po o le mua'i saunia malulu-fausia paipa uamea o'o'o ua noatia i le vevela-dip galvanizing faagaoioiga e maua ai se paipa faatafafa galvanized.
O u'amea e mafai ona tali atu i le okesene i totonu o le ea e fausia ai se ata oxide i luga o le fogaeleele.O le uʻamea uʻamea na faia i luga o le carbon carbon masani o le a faʻaauau pea ona faʻamaʻi, ina ia faʻaauau pea ona faʻalauteleina le pala, ma mulimuli ane o le a faia ni pu.O lenei mea e puipuia ai le carbon steel surface e ala i le electroplating i vali poʻo le oxidation-resistant metal, ae o lenei puipui puipui e na o se ata manifinifi, ma afai e faʻaumatia le puipui puipui, o le uamea o loʻo i lalo o le a toe amata ona ele.Pe ua pala le paipa uamea uamea e fesootai ma le chromium i totonu o le uamea.A oʻo i le 12% le chromium i totonu o le sila, e le faigofie ona pala.

Hot-dip galvanized square paipa: O se paipa sikuea e faia i le ipu uamea po o le fasi uamea pe a uma crimping ma uelo, ma i luga o le faavae o lenei paipa sikuea, o le paipa sikuea e tuu i totonu o se vaitaele vevela-dip galvanizing pe a uma se faasologa o vailaau. tali Fa'aa'e se paipa sikuea.O le faʻagasologa o le gaosiga o paipa sikuea faʻafefe vevela e fai si faigofie, o le gaosiga lelei e maualuga tele, ma e tele ituaiga ma faʻamatalaga.O lenei ituaiga paipa sikuea e manaʻomia ai ni meafaigaluega laiti ma tupe faavae, ma e talafeagai mo le gaosiga o le gaosiga o paipa faʻameamea laiti

O le eseesega i le va o le uamea stainless seamless faaga faatafafa ma uelo faaga faatafafa Uamea uamea faagaau faatafafa o se ituaiga o'o'o umi uamea, ona o le vaega o le sikuea, e taua o le paipa sikuea.O le tele o paipa e faʻaaogaina e felauaiga vai, e pei o le suauʻu, kasa masani, vai, kesi, ausa, ma isi. i le gaosiga o vaega masini ma fausaga inisinia.Fa'avasegaga o paipa: o paipa sikuea ua vaevaeina i ni vaega se lua: paipa u'amea sologa lelei ma paipa u'amea (paipa seamed).E tusa ai ma le koluse, e mafai ona vaevaeina i sikuea sikuea ma rectangular paipa.O le faʻaaogaina lautele o paipa uʻamea lapotopoto, ae o loʻo i ai foi nisi semicircular, hexagonal, equilateral tafatolu, octagonal ma isi paipa uamea faʻapitoa.
O u'amea e mafai ona tali atu i le okesene i totonu o le ea e fausia ai se ata oxide i luga o le fogaeleele.O le uʻamea uʻamea na faia i luga o le carbon carbon masani o le a faʻaauau pea ona faʻamaʻi, ina ia faʻaauau pea ona faʻalauteleina le pala, ma mulimuli ane o le a faia ni pu.O lenei mea e puipuia ai le carbon steel surface e ala i le electroplating i vali poʻo le oxidation-resistant metal, ae o lenei puipui puipui e na o se ata manifinifi, ma afai e faʻaumatia le puipui puipui, o le uamea o loʻo i lalo o le a toe amata ona ele.Pe ua pala le paipa uamea uamea e fesootai ma le chromium i totonu o le uamea.A oʻo i le 12% le chromium i totonu o le sila, e le faigofie ona pala.

Cold galvanized square pipe: O le mataupu faavae o le malulu galvanizing o loʻo faʻaaogaina i luga o le paipa sikuea faʻaaogaina e fai ai le paipa sikuea e iai mea faʻafefe.E ese mai le vevela-dip galvanizing, malulu galvanizing coatings e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaleagaina e ala i mataupu faʻaeletise.O le mea lea, e tatau ona faʻamautinoa o loʻo faʻafesoʻotaʻi atoa le paʻu o le zinc ma le uamea, e mafua ai le eseesega o le eletise, o lea e taua tele ai le togafitiga o le sila.

O pa'u kopa, alumini-magnesium-manganese fa'ameamea fa'apipi'i, lanu ma'a u'amea u'amea, lanu u'amea lanu, ma isi mea i luga o le maketi o lo'o ta'ua fa'atasi o u'amea u'amea;ma le vevela-dip galvanized paipa sikuea o se paipa u'amea vae sikuea-vaega, lea e faia i le ipu uamea po o le fasi uamea.A maeʻa se faʻasologa o gaioiga faʻamaʻi, e faia i totonu o se taele vevela vevela;e mafai foi ona malulu-fausia ma vevela-taai po o le malulu-taai u'amea fasi uamea, ona uelo lea i taimi maualuga.O le gaosiga o le gaosiga e faigofie, o le gaosiga lelei e maualuga, o le ituaiga ma faʻamatalaga e tele, ma o meafaigaluega e manaʻomia e itiiti ifo, ae o le malosi e masani lava ona maualalo ifo nai lo le faʻaogaina o le sikuea sikuea, o lona lelei.

Faila Fa'aigoa Fa'alava

Le lelei o paipa sikuea galvanized i inisinia faufale
1. Tumau: I totonu o le taulaga, o le mafiafia o le vevela-dip galvanized anti-rust e mafai ona tausia mo le sili atu i le 50 tausaga e aunoa ma se toe faaleleia;i totonu o taulaga po'o fafo, o le u'amea anti-ele e mafai ona tausia mo le 20 tausaga e aunoa ma se toe faaleleia.
2. Lelei sili atu le faʻatuatuaina: O le tuʻufaʻatasiga i le va o le galvanized layer ma le uamea o se tuʻufaʻatasiga uʻamea, ina ia avea le zinc ma se vaega o le uʻamea uʻamea, o lea e sili atu le umi o le ufiufi.
3. Malosi malosi: O le galvanized layer e fausia ai se fausaga uʻamea faʻapitoa, lea e mafai ona tatalia le faʻaleagaina o masini i le taimi o felauaiga ma faʻaoga.
4. O vaega uma o le paipa sikuea galvanized e mafai ona u'amea, ma e mafai ona puipuia atoatoa e oo lava i le atuatuvale, tulimanu maai ma nofoaga natia.
Le lelei: Taugata, manaʻomia se tala faʻatatau o tupe.I le olaga, o lenei ituaiga o taualuga ua faʻaaogaina lautele i taualuga eseese, ma faʻaaogaina lautele i le suiga o faapaologa, alalaupapa, fale anamua, malumalu ma taualuga eseese.E faigofie tele le faʻaogaina o paipa sikuea galvanized, ae o le faʻatinoga o paipa ina ua uma ona faʻaleleia ua matua faʻaleleia.E tusa lava po o le a le malosi poʻo le faigata, e sili atu nai lo paipa sikuea masani, ma le faʻaleagaina o le siosiomaga oxidative i le faʻaaogaina o le fausiaina o inisinia.E tusa ai ma lona tulaga lelei, e faigofie ona iloa mai foliga.

I totonu o le fale, e mafai ona faʻaogaina paipa sikuea sikuea e fai ai pou, ma e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ai pou.Afai ei ai sau terrace i lou fale, e te manaʻo e fai se conservatory.Ona sili lea ona lelei le filifilia o paipa sikuea galvanized maualuga.Talu ai o loʻo i ai le tele o le susu i totonu o le greenhouse, soʻo se oloa uʻamea e fefe i le ele, ma e mafai ona foia lenei faafitauli - o le anti-corrosion ma le anti-rust effect e sili ona lelei!

I teuteuga inisinia, ma'a tautau mago i fafo teuteu puipui, lagolago o auala fale, paipa sikuea galvanized e mafai ona faia le matafaioi o le kiel malamalama, faavaa lagolago, anti-corrosion ma anti-ele, foliga matagofie, ma tau sefe, e na o le atoatoa. ~

Tulaga talafeagai i totonu o le ea, o se passivation, mafiafia chromium-oa oxide ua faia i luga o le pito i luga o le faagaau uʻamea e puipuia ai le pito i luga ma puipuia atili toe oxidation.E matua manifinifi lenei vaega o le oxide, lea e mafai ona iloa ai le iila faalenatura o le uamea, e maua ai le uamea e leai se mea tulaga ese.Afai e faʻaumatia le ata o le chromium, o le chromium i le sila ma le okesene i le ea o le a toe faʻafouina se ata paʻu, lea o le a faʻaauau pea ona faia se matafaioi puipuia.I nisi o siosiomaga faʻapitoa, o le uʻamea uʻamea o le a le manuia foi ona o nisi faʻalavelave faʻapitonuʻu, ae e le pei o le carbon steel, o le a le mafai ona paʻu le sila ona o le toniga o le pala, o lea e leai se uiga o le faʻatagaina o le pala mo paipa uamea.


Taimi meli: Ian-11-2022